Indiferent de ceea ce crede lumea și ceea ce se vorbește, fiecare trebuie să caute în viață să îi fie cât mai bine. În acest sens toți tind spre un loc de muncă mai bine plătit și este și firesc. Banii ne ajută să ne întreținem și să trăim de pe o lună pe alta și totuși parcă nu sunt niciodată suficienți. Salariul minim pe economie nu ajunge pentru tot ceea ce avem nevoie pe parcursul unei luni și multe variante cu locuri de muncă bine plătite nu prea sunt. Motiv pentru care femeile care vor o schimbare benefică în viața lor pot descoperi Prime Studios.

 

Este un studio de videochat la care se angajează femeile care vor o schimbare în bine în viața lor, care vor să devină independente financiar și care își doresc un program de muncă flexibil, unde au satisfacții materiale și nu numai în urma volumului de muncă prestat. Acest studio videochat Bucuresti oferă posibilitatea femeilor interesate de a susține un interviu pentru angajare. Avantajele sunt numeroase, iar pachetul salarial este unul dintre motivele principale pentru care un astfel de loc de muncă este preferat.

 

Condiții pentru angajare

 

Contrar a ceea ce cred unele persoane poate, condițiile de angajare nu sunt cu privire la aspectul fizic. Cele interesate să se angajeze la acest studio de videochat Bucuresti nu trebuie să aibă un anumit număr de kilograme și nici o anumită înălțime sau alte aspecte de acest gen.

 

Importantă la un astfel de loc de muncă este capacitatea de a purta o conversație pe diverse subiecte și menținerea activă în conversație a celui din față. Interviul este de fapt o discuție între angajator și viitoarea posibilă angajată prin care aceștia își pot da seama cât de potrivită este persoana în cauză pentru locul acesta de muncă. Cunoștințele de limba engleză ar fi necesare, dar nu este un criteriu de angajare pentru că ei oferă cursuri pentru 3 luni de zile, gratuit.

 

Experiența în domeniu nu constituie neapărat un avantaj pentru că fiecare nouă angajată are parte de un training astfel încât să lucreze după principiile firmei Prime Studios, nu de la fostul loc de muncă.

 

Beneficiile materiale ale angajatelor și nu numai

 

 

Atunci când o persoană alege să lucreze la un studio de videochat in Bucuresti primul gând este că nu vrea ca cei cunoscuți să afle despre asta. Cei de la Prime Studios oferă confidențialitate 100%, astfel încât serverele de pe care se lucrează nu sunt disponibile în România. Angajata în cauză poate alege țările în care să aibă acces, deci este un plus acest lucru.

 

Ca și beneficii materiale trebuie menționat pachetul salarial avantajos încă de la început care constă în 3000 de lei, dar care crește cu timpul și cu experiența. Cu cât aceasta va ști să își mențină membrii activi în discuții cu atât salariul va crește în fiecare lună. De asemenea și numărul de ore petrecute online vor influența acest aspect.

 

Alături de acest salariu fix, la începutul colaborării și anume după prima lună de muncă lucrată angajata va primi un bonus de 500$. Un bonus de recomandare este disponibil de asemenea dacă acestea aduc o nouă angajată. Acesta constă în suma de 200 $ după ce noua angajată lucrează o lună.

 

Premii lunare sau anuale cu adevărat impresionante

 

Lunar este disponibil un city break pentru cea care are cele mai multe ore petrecute online. Este un cadou pe care firma îl oferă unei angajate ca și apreciere pentru tot efortul depus și toată munca. De asemenea și la finalul fiecărui an sunt oferite niște premii. Unele dintre acestea constau chiar în posibilitatea de a face o operație estetică la un medic cunoscut în domeniu, pe cheltuiala firmei. Cei de la Prime Studios au dovedit pe parcursul anilor că oferă angajatelor toate condițiile de lucru necesare și că apreciază fiecare efort pe care acestea îl fac. Este o relație bazată pe respect și pe ajutor ori de câte ori este nevoie.

 

Dacă sunt persoane interesate de un astfel de loc de muncă Prime Studios este varianta ideală care poate schimba complet viața, în bine. Accesați site-ul pentru a descoperi toate informațiile necesare și contactați reprezentanții pentru a stabili un interviu.

 

Contact:

0725 165 944.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.