Irina Vasilciuc este singurul candidat pentru funcţia de administrator public al judeţului Suceava, în condițiile în care președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, o prezintă de la începutul mandatului ca fiind deja administrator public al județului.

dsc_0274E drept că uneori Flutur mai afirmă și că, Irina Vasilciuc nu are nevoie de prezentare pentru că toată lumea o cunoaște din celălalt mandat al său.

Astăzi, după ce pentru Gheorghe Flutur, Irina Vasilciuc este de câteva luni deja administrator, cine ar mai îndrăzni să se înscrie pentru această funcție la concurs?  Ceilalți au înțeles bine mesajul subliniat de Flutur atunci când a prezentat-o Flutur ca fiind deja administrator.

Cei care nu au prins mandatul celălalt a lui Flutur, recunosc că o cunosc pe Irina Vasilciuc din noaptea alegerilor, când primarul Sucevei, Ion Lungu, a pupat-o de trei, bucuros că a câștigat alegerile, iar ea îl asigura pe Gheorghe Flutur că va fi bine, iar dimineața va fi președintele CJ Suceava.

Flutur s-a întors și își vrea oamenii înapoi

Deși suntem în anul 2016, Gheorghe Flutur încă trăiește nostalgia vremurilor de altădată. Astfel, după ce a câștigat un nou mandat de președinte al CJ Suceava, Flutur a început să își recupereze oamenii. Ăia pe care îi poate suna la 5 dimineața să îi întrebe dacă este gata poarta de intrare de la Drăgușeni, ăia la care țipă că nu îl interesează cum, dar el de la Târgul „Produs în Bucovina” vrea ca totul să fie transmis și pe Skype și așa mai departe.

Din aceeași categorie face parte și Irina Vasilciuc, care, conform zvonurilor, a semnat mai multe documente în celălalt mandat al lui Flutur, decât a semnat însuși președintele CJ.

Ionuț Adomniței, fostul administrator al județului a fost instalat în această funcție în aprilie 2015, iar anul aceasta, la două săptămâni după ce Flutur a preluat conducerea Consiliului Județean, a cerut încheierea contractului de muncă, de la 1 iulie. La fel ca și Viorel Varvaroi, de altfel, care deși susținea că instituția pe care o conducea era de nota 10, tot și-a dat demisia, la fel ca și Cristina Cojocaru, care după ce a venit Flutur și-a dat seama că nu vrea să mai fie director la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Suceava.

valea-putnei-3_w1000_h800_q100-300x240Preotul de la Valea Putnei, și el, din nou, cu funcții date de Flutur

Preotul Luca Constantin, duhovnicul președintelui Gheorghe Flutur, s-a întors în ATOP. Acesta a mai ocupat o funcție în Autoritatea Teritorială de Ordine Publică a județului, în mandatul 2008-2012, când administrația județeană era condusă tot de Gheorghe Flutur.

Autoritatea Teritorială de Ordine Publică (ATOP) este un organism independent cu rol consultativ, fără personalitate juridică, care s-a constituit şi funcţionează pe lângă Consiliul General al Municipiului Bucureşti, respectiv pe lângă fiecare Consiliu Judeţean, şi care îşi desfăşoară activitatea în conformitate cu prevederile Legii nr. 218/2002 privind organizarea şi funcţionarea Poliţiei Române în scopul asigurării bunei desfăşurări şi sporirii eficienţei serviciului poliţienesc din unitatea administrativ-teritorială în care funcţionează. Scopul Autorităţii Teritoriale de Ordine Publică este să asigure, prin activitatea sa, reprezentarea şi promovarea intereselor comunităţii în scopul asigurării unui climat de siguranţă şi securitate publică.

 

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.