Din varii motive. Unul dintre ele ar fi acela că, la alegerile interne, Florin Sinescu a primit un număr foarte mare de voturi de la primarii din județ, iar asta denotă clar faptul că în perioada în care a fost prefect și-a făcut treaba pe linie administrativă.

Altfel, cei cu drept de vot nu și-ar fi arătat interesul pentru fostul prefect al județului, iar jocurile din interiorul partidului probabil ar fi ieșit (între noi fie vorba, actuala conducere nu prea l-ar fi luat în seamă pe Sinescu, doar pentru că nu e „omul” cui trebuie).

Un alt motiv, extrem de important pentru care vreau ca Sinescu să fie deputatul meu, al suceveanului de rând, este acela că înțelege cu ce se mănâncă administrația și poate. Poate să mă facă să mă simt reprezentat, poate să gândească proiecte de lege care să-mi faciliteze viața, poate să țină un discurs administrativ sau politic fără a face greșeli de exprimare, poate să apere interesele județului, tocmai pentru că le cunoaște și a interacționat cu toate zonele din Suceava.

florin-sinescu

Îl vreau pe Sinescu deputat pentru că este unul dintre puținii social democrați care poate avea o viziune inclusiv pentru mediul de afaceri, semn clar că este capabil să gândească și măsuri de dreapta, fiind astfel în continuare apropiat de doctrina Uniunii Social Liberale, o doctrină care a scos românii în 2012 la vot, dar ulterior au dezamăgit crunt.

Îl vreau pe Sinescu deputat pentru că l-am simțit aproape ca om ori de câte ori a avut intervenții TV, iar acest lucru mă face să cred în el, în capacitatea lui de a demonstra faptul că județul Suceava merită un deputat cu rezonanță, un deputat care să nu dezamăgească, un deputat care să evidențieze plusurile Bucovinei.

Îl vreau pe Sinescu deputat pentru că a dovedit, în aproape douăzeci de ani de muncă, într-o instituție care reprezintă Guvernul în teritoriu, că este un profesionist desăvârșit. Și chiar dacă unii au încercat niște „cârlige” pentru a-l „înfunda”, atunci când era vehiculat numele lui pentru fotoliul de primar, ca și candidat din partea PSD, nu s-a pus nicio secundă la îndoială profesionalismul de care acesta a dat dovadă, indiferent de funcția pe care a ocupat-o în cadrul Instituției Prefectului județului Suceava.

Acestea sunt o parte dintre motivele pentru care îl vreau pe Sinescu deputat. Iar dacă Partidul Social Democrat nu îl vrea, atunci aș putea crede că ei nu își doresc aceleași lucruri pe care ni le dorim noi, muritorii de rând, care au un cuvânt de spus doar o dată la patru ani.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.