Duminică, 21 noiembrie, Benone Sinulescu a fost condus pe ultimul drum. Moartea artistului a lăsat o durere imensă în sufletul familiei, colegilor de breaslă, prietenilor şi tuturor celor care l-au îndrăgit. Regretatul cântăreț de muzică populară a fost înmormântat la cimitirul „Eternitatea” din Arad și zeci de persoane au venit să-și ia rămas-bun de la el. Însă, Irina Loghin şi Sofia Vicoveanca au lipsit de la funeralii. Iată cum și-au motivat cele două artiste absența de la tristul eveniment.

Motivul pentru care Irina Loghin şi Sofia Vicoveanca au lipsit de la înmormântarea lui Benone Sinulescu

Joi, 18 noiembrie, Benone Sinulescu s-a stins din viață din cauza unei pneumonii. Artistul avea vârsta de 84 de ani. Vestea cumplită a morții acestuia a fost primită cu tristețe de colegii săi de breaslă și mulți i-au fost alături în ziua înmormântării.

Din nefericire, Sofia Vicoveanca nu a putut ajunge să îl conducă pe ultimul drum. Cântăreața de muzică populară și-a motivat absența argumentând cu faptul că se află la Suceava.

„Este o zi foarte tristă. Trăim vremuri grele! Daţi-mi voie să vorbesc puţin cu Benone. Benone, prin plecarea ta, ai adâncit amarul pe care-l trăim. Aveam nevoie de îndemnul, de lumina, de vorbele înţelepte, de îndemn înspre mai bine şi înspre frumos. Dumnezeu să-ţi odihnească sufletul şi să-ţi ierte păcatele. Somn lin şi, cine ştie, Benone?

Poate că într-o zi ne vom regăsi într-o lume neştiută. Veşnică pomenire şi sincere condoleanţe familiei şi nouă tuturor. Dumnezeu să-l odihnească. Nu am cuvinte să exprim ceea ce se întâmplă! Sunt departe, la Suceava, la Vicov. Fiecare are o amintire frumoasă şi el aşa va rămâne Benone în sufletul meu, aşa cum l-am cunoscut plin de voie bună şi cu îndemn.

Nu l-am văzut vorbind de rău pe nimeni. E mare lucru în această lume. Avem nevoie de iertare, de blândeţe, de iubire, pentru că altfel nu reuşim să ieşim la liman. Benone, te rog să mă ierţi! Dumnezeu să-ţi dea un somn lin, aşa cum meriţi!”

„Regret că nu am putut să ajung”

De asemenea, Irina Loghin și-a arătat compasiunea față de familie și și-a exprimat regretul că nu a putut ajunge fizic la înmormântare. Artistei nu-i vine să creadă căBenone Sinulescu a părăsit scena muzicală petru totdeauna.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.