Chiar dacă vei merge într-un cazino fizic din Las Vegas sau vei accesa un cazino online din Africa, ai șanse foarte mari să te lovești de jocuri asemănătoare mai ales când vine vorba de colecția jocurilor digitale. De cele mai multe ori, aceste jocuri fac parte din categoria celor de sloturi pentru că sunt populare la nivel internațional și cei mai mulți oameni care încearcă să joace Shining Crown de exemplu, o vor face în orice cazino, indiferent de locația geografică. Dar pentru a răspunde în detaliu și pentru a clarifica pentru totdeauna misterul ofertelor de jocuri din cazinouri, vom clarifica odată pentru totdeauna de ce foarte multe cazinouri oferă jocuri asemănătoare.

Jucătorii preferă aceste jocuri

Primul și probabil cel mai important motiv pe care îl putem oferi pentru care găsești mereu aceleași jocuri chiar și când accesezi platforme adiacente precum pokerstars online este că jucătorii chiar preferă aceste jocuri. Într-un magazin de haine vei găsi mereu branduri cunoscute precum Nike, corect? Dacă vei merge în vizită la un alt magazin, vei observa din nou că Nike este un brand prezent și în acel magazin. Deci similar jocurilor pe care le găsești în mai multe cazinouri online sau offline, același lucru se întâmplă pe tot globul cu toate categoriile de produse la care te poți gândi. Acest lucru se întâmplă deoarece oamenii în general preferă să aibă acces peste tot la produsele pe care le apreciază.

În calitate de jucători pasionat de sloturi sau alte tipuri de jocuri de noroc, vei dori să primești acces la acestea indiferent de locul sau timpul pe care le alegi pentru desfășurarea sesiunilor tale de gambling. După ce un cazino la început de drum află care sunt cele mai populare jocuri și care sunt preferințele jucătorilor, nu mai rămâne decât ca aceștia să încheie parteneriate cu providerii și furnizorii acelor jocuri de noroc,iar ofertele și colecțiile de jocuri ale acestora vor fi disponibile și pe platforma proaspăt lansată. Acesta este unul dintre cele mai importante motive pentru care vedem că unele cazinouri au oferte similare și că unele jocuri sunt disponibile în mai multe facilități.

Jocuri mai puțin cunoscute se testează mereu

Pentru a verifica dacă un joc de noroc, de cele mai multe ori digital, chiar are succes, acesta trebuie testat luând în calcul toți parametrii posibili. Și cel mai bun context în care un joc de noroc poate fi testat este direct când este oferit comunității de jucători și oameni interesați să joace jocul respectiv. De aceea, vei vedea și că mai multe cazinouri găzduiesc același joc, care poate nu este cel mai grozav, dar intenția este tocmai pentru a verifica dacă jocul respectiv merită să ajungă în oferta principală de jocuri și ulterior să fie promovat către un număr mult mai mare de jucători.

Pentru a vedea și verifica dacă un joc este capabil să livreze ceea ce trebuie, producătorii trebuie să vadă care este interacțiunea generată în momentul în care jocul respectiv pentru a decide dacă jocul are potențial pentru a fi un adevărat succes sau nu. Dacă jocul nu prinde atât de bine, jucătorii nu petrec foarte mult timp online și pur și simplu are elemente grafice destul de slabe, performanța jocului nu va fi una foarte bună, iar producătorii nu vor continua să investească foarte mulți bani dezvoltând un astfel de joc.

Jucătorii devin rar dependenți de jocurile noi

Când un curent nou sau un val nou de jocuri de noroc este lansat în industrie, foarte puțini jucători pot spune cu adevărat că au fost prinși în această horă și că jocurile noi chiar le-au garantat o adevărată senzație unică. Din păcate, sloturile și jocurile de noroc în general au fost deja încercat de majoritatea comunității de jucători, iar acolo unde a fost loc de creare a dependenței, semințele deja au încolțit. De exemplu, vom vorbi despre unul dintre jocurile preferate ale comunității de jucători din România care iubește Sweet Bonanza sau Gates of Olympus. Jucătorii sunt deja obișnuiți cu acel joc și vor continua să îl joace indiferent de ceea ce va apărea nou în cazinouri.

Deci dacă Sweet Bonanza deja ne oferă tot ceea ce vrem de la o sesiune de rotiri, de ce am vrea să încercăm sloturi noi sau jocuri care nu ne satisfac la fel de tare nevoia de joc? Producătorii de sloturi trebuie să fie foarte atenți la aceste detalii pentru că de ele depinde viitorul fiecărui joc pe care aceștia îl produc.

Cazinourile fac mai mult profit din jocurile cunoscute

Iar acolo unde sunt bani, este evident că și cazinourile vor încerca să profite cât mai mult de pe urma unui asemenea criteriu. De ce să nu incluzi și tu în oferta cazinoului tău cele mai populare sloturi disponibile? De ce să nu faci și tu bani? Acesta este un alt motiv suficient de puternic, care ar trebui să răspundă întrebărilor.

Când un jucător dorește să joace Sweet Bonanza, iar cazinoul nu îi oferă ocazia de a se juca la acel slot, cazinoul pierde bani. Și ce afacere este aceea care dă cu piciorul unei oportunități?

Concluzie

De aceea majoritatea cazinourilor oferă același jocuri pentru că acestea sunt dorințele jucătorilor. Dacă vrei să ai mereu la dispoziție jocurile preferate, va trebui să știi ce vrei și să joci mereu ceea ce îți place.

 

 

 

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.