Președintele Organizației Județene a PMP Suceava, Corneliu Popovici, este candidat la Camera Deputaților, iar pe data de 11 decembrie își dorește să plece pe un drum care nu îi este străin.

dsc_0314Dacă la aceste alegeri există candidați ca are au afirmat public că nu știu ce trebuie să facă un parlamentar, Corneliu Popovici face parte din categoria politicienilor care au habar ce trebuie să facă ca și parlamentar pentru cei care îi oferă votul.

 Președintele PMP Suceava este economist, are 52 de ani, a fost secretar de stat și consilier în Ministerul Dezvoltării Regionale și Turismului, atunci când județul nostru a primit cel mai important sprijin pentru modernizare din partea Guvernului și se află în aceeași echipă cu Traian Băsescu, încă din 2009.

dsc_0300

Cu ce a ajutat Popovici județul Suceava să își dorească să fie parlamentar?

Aceasta este o întrebare pe care și-o pune fiecare om care are de gând să se prezinte la vot.

Tocmai de aceea, e bine de amintit că aproape 170 de milioane de euro, din care peste 130 din fonduri europene, s-au investit în modernizarea municipiilor Suceava, Câmpulung Moldovenesc și a orașului Gura Humorului.

Peste 130 km drumuri au fost refăcute, a căror valoare de investiții depășește 40 de milioane de euro – 8 proiecte au fost realizate din bani europeni, alte 34 fiind cu bani de la guvern.

Ambulatoriul Spitalului Județean a fost modernizat și echipat cu aparatură de ultimă generație. La fel și Spitalul Orășenesc Siret.

„Schi în România” este doar unul dintre cele 28 de proiecte în valoare totală de 48 milioane de euro finanțate din fonduri europene și de la buget pentru infrastructură în zonele turistice ale Bucovinei.

Locuințe sociale și pentru tineri – 50 în Vatra Dornei, 40 în Rădăuți, 16 în Siret, 6 săli de sport construite, 4 cămine culturale reabilitate, 47 de blocuri reabilitate termic, din care 16 în Suceava și 19 în Rădăuți.

Mulți dintre cei care au susținut proiectele acestea sunt acum în PMP, alături de Traian Băsescu.

Candidatul PMP la funcția de deputat recunoaște că mai mult decât a vorbit el despre aceste proiecte, au făcut-o cei care, astăzi se află în alte partide.

„ Alții doar se laudă cu aceste proiecte, deși fără echipa lui Traian Băsescu, ei n-ar fi fost nimic. Este o regulă a bunei creșteri până la urmă sa le fi recunoscător oamenilor care te-au ajutat când aveai nevoie. De ce în politică nu se aplică? Traian Băsescu este omul care a fost aproape de Bucovina, astfel, noi cum am putea astăzi doar să ne lăudăm cu ce a făcut el pentru această zonă, fără să îi fim alături”, a spus Corneliu Popovici.

 

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.