Dacă intenționezi să plătești o taxă de școlarizare sau să cumperi o casă, poate fi nevoie să deschizi, la un moment dat, un cont de credit! În ambele situații de mai sus este nevoie de un împrumut, iar o insitituție serioasă cu care să colaborezi este absolut necesară. Un istoric cu banca lung, pozitiv, te face un client atractiv și îți poate deschide ușile către mai multe oportunități financiare. 

Fie că ești nou în acest demers și nu ai încă niciun istoric, fie că ai făcut câteva greșeli în trecut și trebuie să îți îmbunătățești scorul, iată trei motive principale pentru care să accesezi un credit!

 

Citește mai multe pentru a afla de ce ai nevoie de credit:

 

  1. Plata pentru școlarizare

Poate că ai copii pe care într-o zi speri să-i trimiți la facultate. Poate că unul dintre copiii tăi este la facultate chiar acum. Având în vedere că taxa în străinătate sau într-o facultate privată crește mai repede decât inflația, este puțin probabil să o poți achita integral. Nu este ușor să gestionezi bugetul unei familii astfel încât să fie toată lumea mulțumită, așa că nu ezita să apelezi la ajutor specializat când ai nevoie!

 

  1. Cumpărarea unei case

Pentru mulți, proprietatea este piatra de temelie a oricărei familii. Din păcate, mulți dintre cei care nu reușesc să obțină un împrumut nu își vor vedea visul transformat în realitate.

 

Cele mai bune rate ale dobânzii ipotecare și cele mai accesibile condiții contractuale sunt rezervate debitorilor cu scoruri de credit excelente. Deși unele programe aprobă clienții cu scoruri mici, există șansa de multe ori să fii refuzat.

 

Chiar dacă nu ai de gând să cumperi o casă, totuși, banii sunt esențiali pentru a găsi un loc în care să stai. Unele locuințe îți vor cere un depozit atunci când vrei să închiriezi, de aceea există mai multe soluții, pe care le poți accesa și astfel vei reuși să îți atingi scopul. Află mai multe detalii aici despre posibilitățile pe care le ai la dispoziție pentru a-ți rezolva dificultățile financiare!

 

  1. Deținerea unui card de credit

Unul dintre cele mai importante motive pentru a contracta un împrumut potrivit este acela de a putea profita de toate beneficiile pe care le oferă cărțile de credit. Când sunt utilizate în mod responsabil, te pot ajuta să gestionezi mai ușor cheltuielile lunare. Fără îndoială, ai nevoie de un astfel de card pentru a efectua multe tranzacții, cum ar fi cumpărăturile online, rezervarea unui hotel și nu numai. Mai mult, unele oferă chiar și recompense pentru folosire, cum ar fi rambursări ale unor sume sau puncte care pot fi folosite pentru a achiziționa diverse lucruri.

 

De asemenea, cărțile de credit îți protejează numerarul și conturile bancare de pierderi sau furt. Achizițiile realizate prin intermediul lor sunt protejate și garantate, în cazul în care există accesări frauduloase ale fondurilor tale.

 

Acestea fiind spuse, iată cele 3 motive pentru care un împrumut ți-ar veni în ajutor în 2020! Majoritatea cheltuielilor lasă o gaură în buget, mai ales la început de an, așadar un mic ajutor financiar te va ajuta să treci peste aceste obstacole și să te bucuri de viață!

 

Sursă foto: pinterest.com

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.