Betfair este una dintre cele mai cunoscute case de pariuri la nivel internațional. De asemenea, Betfair se află în topul caselor de pariuri din România. Betfair se remarcă prin serviciile de calitate pe care le oferă clienților săi, prin cotele de top pe care le oferă, prin Betfair pareri și prin serviciul de betting exchange, fiind singura casă de pariuri din România care oferă acest tip de pariuri. O să îți prezint cele mai importante motive pentru care să pariezi la Betfair.

Cea mai bună platformă de betting exchange

În primul rând, trebuie să știi că la Betfair găsești cea mai bună platformă de betting exchange din lume. Acesta este un motiv foarte important pentru care pariorii profesioniști aleg Betfair. Betting exchange se referă la pariurile în contrapartidă, ceea ce îți oferă avantaje foarte mari.

Un aspect important este că nu joci contra casei de pariuri, ci contra altui pariu pus de un utilizator. Cotele se stabilesc tot de către jucători și este sigur că unul dintre cei doi utilizatori care au luat parte la acel pariu va câștiga. Există o rubrică unde poți plasa chiar tu pariuri, deci poți fi tu casa de pariuri și o rubrică în care accepți pariuri puse de alți utilizatori.

Foarte puține plângeri

Betfair este una dintre cele mai serioase și înstărite case de pariuri din lume. Din acest motiv, nu ai de ce să îți faci griji în privința limitării pe număr de pariuri sau că nu ți se face plata când retragi banii câștigați.

Există foarte puține plângeri pe care pariorii care au jucat la Betfair le-au exprimat. Majoritatea utilizatorilor Betfair recomandă cu încredere această platformă de pariuri online.

Oferă opțiunea de cash out parțial

Betfair este una din puținele agenții de pariuri online care oferă opțiunea de cash out parțial. Opțiunea de cash out parțial este un avantaj foarte mare pentru cei care nu știu dacă să lase un pariu până la final sau închidă o parte din acesta mai devreme. Este o opțiune prin care îți poți asigura o parte din câștiguri și poți lăsa restul biletului activ.

Opțiunea de Price Rush

De asemenea, la Betfair vei găsi opțiunea de Price Rush. Această opțiune este unică și o poți găsi doar aici. Price Rush îți oferă posibilitatea de a paria direct din platforma de pariuri online pe cote din platforma de betting exchange.

Dacă în momentul în care plasezi un pariu pe un anumit eveniment și se depistează o cotă mai mare pe același eveniment și pe același tip de pariu pe platforma de betting exchange, atunci pariul tău se va modifica în funcție de cota mărită dacă sunt suficiente lichidități disponibile.

Bonusul de bun venit

Un alt avantaj pe care Betfair îl oferă și nu este deloc de neglijat este bonusul de bun venit. Betfair oferă noilor săi clienți un bonus de până la 550 RON. Tot ce trebuie să faci este să îți deschizi un cont pe platforma de pariuri online Betfair și să faci o primă depunere cu cardul folosind codul promoțional ZSKW11. Vei primi în fiecare dintre următoarele 10 săptămâni un bonus în valoare de 50 RON:

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.