Pe 24 Februarie, de Dragobete, sucevenii sunt invitați să doneze sânge cu dragoste pentru cei dragi și pentru semenii lor. Evenimentul este organizat de suceveanca  Andreea Huțuleac și se bucură de sprijinul Fundației Umanitare Nord 2001/ Sânge pentru România și al firmei Carpatis SRL.

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a organizatoarei zilele acestea și a fost bine primit de către suceveni, având  multe distribuiri în curs de câteva ore. 

„Oameni faini! Lumee, lumeee! Iar pun un plan la cale! Vrei să simți ca trăiești pentru cineva? Vrei să pulsezi în inima unei persoane dragi? Atunci nu mai pierde timpul!

Pe data de 24.02.2021, cu dragostea în vene vă aștept la Centrul de Transfuzii Suceava, în număr cât mai mare pentru a ne susține și iubi aproapele.

Eu, împreună cu cei mai faini oameni din Suceava, cei de la Sânge pentru Romania, ne-am gândit să vă întâmpinăm cu căldură, energie, sânge’n vene și ceva dulce prin care să îți reglezi glicemia dupa donare. Să dăm frâu liber dragostei!”, a scris Andreea Huțuleac în anunțul de pe Facebook.

Trebuie să menționăm că este a treia oară când Andreea Huțuleac se implică în organizarea și coordonarea unui astfel de eveniment, primele două având loc în preajma Zilei Internaționale a Copilului, atât în 2018, cât și în 2019. 

sucevenii sunt invitați să doneze sânge

Sucevenii sunt invitați să doneze sânge

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.