Duminică, 12 ianuarie, în jurul orei 9:00, polițiștii Secției de Poliție Burdujeni au fost sesizați de către L.A. de 26 ani din municipiul Suceava, care s-a prezentat la sediul Secției de Politie Burdujeni sesizând faptul că a fost agresată fizic de către soțul său L.Ș. de 32 ani în timp ce se aflau în locuința comună.

Astfel, în seara de zilei de 11 decembrie, la orele 20:30, susnumita a avut unele discuții contradictorii cu soțul său L.Ș. care se afla sub influența băuturilor alcoolice, acesta fiind agresiv atât verbal cât și fizic. În continuare acesta a consumat băuturi alcoolice având același comportament agresiv și i-a adresat amenințări. În jurul orelor 23:00, soțul acesteia L. Ș. a spart geamul de la ușa de acces în camera acesteia iar apoi a distrus televizorul din locuință. 

Întrucât i-a fost creată o stare de temere, atât pentru ea, cât și pentru fiul minor și părinții acesteia, la ora 2:00 aceasta a reușit să plece de la locuința soțului său la părinții săi din satul Sălăgeni, comuna Dumbrăveni.

În dimineața de 12 ianuarie, la orele 9:00, L.A. s-a prezentat la sediul Secției de Poliție Burdujeni unde a depus plângere penală împotriva soțului ei L. Ș. pentru săvârșirea infracțiunilor de „violență în familie” și ,,amenințare”, și a relatat faptul că solicită emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui L.Ș., și că dorește să abandoneze domiciliul familial împreună cu fiul său în vârstă de 4 ani și 5 luni. 

În urma rezultatului formularului de evaluare a riscului, prin prisma răspunsurilor oferite de victimă s-a stabilit că în cauză există risc iminent și se impune emiterea unui ordin de protecție provizoriu împotriva lui L.Ș., fapt pentru care a fost emis ordin de protecție provizoriu pe o perioadă de 5 zile (120 ore), începând cu data de 12 ianuarie 2020, orele 12:20 până pe data de 17 ianuarie 2020, orele 12:20. 

Ulterior, numitului L.Ș. i-au fost aduse la cunoștință obligațiile prevăzute de ordinul de protecție.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.