Doi muncitori au ajuns la spital, după ce unul l-a înțepat pe celălalt cu un obiect tăietor, agresorul autoaccidentându-se la mână cu acelaşi obiect.

În noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 02.40, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava a fost sesizat prin 112 despre o agresiune comisă într-o clădire pe strada Calea Unirii f.n. din municipiul Suceava şi administrată de o societate comercială, în care sunt cazaţi mai mulţi muncitori care dezmembrează un corp de clădire aparţinând societăţii.

La faţa locului s-a deplasat o patrulă din cadrul Secţiei de Poliţie Burdujeni, care a constatat că sâmbătă, un muncitor din judeţul Harghita îşi serba ziua de naştere cu alţi doi colegi de cameră, respectiv unul de 42 de ani şi celălalt de 43 de ani, ambii din municipiul Hunedoara, iar la un moment dat, după ce au consumat băuturi alcoolice, între ultimii doi a izbucnit un conflict spontan, în urma căruia unul dintre muncitori l-a înţepat cu un corp tăietor-înţepător pe celălalt şi s-a autoaccidentat la mână. Cei doi au fost preluaţi şi transportaţi la spital, pentru îngrijiri medicale, nefiindu-le pusă viaţa în pericol.

„Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunii de loviri sau alte violenţe, cauza urmând a fi soluţionată procedural”, se precizează în comunicatul poliţiei.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.