La data de 11 iunie, agenţii Postului de Poliție Arbore, în timp ce se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei, s-au sesizat din oficiu despre faptul că în centrul comunei Arbore, în fața unui bar, a avut loc o altercație între două persoane, una fiind găsită căzută pe trotuar, fiind solicitată ambulanța care a transportat-o la Spitalul municipal Rădăuți.

A doua persoană care a participat la altercație a fost identificată în persoana unui bărbat de 31 ani, din localitate.

În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit că la data de 11 iunie, un bărbat de 40 ani, din aceeaşi localitate și încă unul de 31 ani au consumat băuturi alcoolice pe o terasă din centrul localității, după care la barul din comuna Arbore. Între cei doi, pe fondul consumului de alcool, s-a produs o altercație, ce a avut loc pe trotuarul din fața barului, cel din urmă lovindu-l cu pumnul în zona capului pe bărbatul de 40 ani, care a căzut pe trotuar ca urmare a loviturii.

Partea vătămată a fost preluată de ambulanță și transportată la Spitalul municipal Rădăuți, ulterior fiind transportată și internată la Spitalul Judeţean Suceava.

În cauză, cercetările sunt continuate cu autorul în stare de libertate, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală, urmând ca în funcţie de evoluţia stării de sănătate a părţii vătămate şi după examinarea medico-legală să se dispună procedural.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.