Arhiepiscopul Tomisului, Înalt Prea Sfinţitul Teodosie, a vorbit despre incendiul de sâmbătă seara de la Palatul Arhiepiscopal. „Dumnezeu a făcut ca nimeni să nu fie rănit, să nu fie suferinţă, sperăm că cele materiale le vom reface cât de curând”, a spus el.

Arhiepiscopul Tomisului a declarat că au fost distruse numai bunuri materiale şi că este important că nu a fost rănită nicio persoană.

„Aseară a fost un accident, nu ştim de unde a pornit. Presupun de la un scurtcircuit, că se întrebau unii pe alţii părinţii. Au ieşit cu ce au avut pe ei. Dumnezeu a făcut ca nimeni să nu fie rănit, să nu fie suferinţă, sperăm că cele materiale le vom reface cât de curând.

Eu eram în catedrală, nu mi-am întrerupt slujba, am făcut acatistele, moliftele şi ne-am rugat ca să se limiteze focul şi iată s-a oprit focul şi vom reface ceea ce s-a pierdut.

Mulţumim lui Dumnezeu pentru că cele materiale se pot recupera, dacă cineva ar fi fost rănit sau ar fi murit, atunci ar fi fost mare durere şi tristeţe. Suntem bucuroşi că Dumnezeu ne-a dat un semn să avem mai multă grijă şi să fim atenţi la toate cele pe care le avem în chivernisirea noastră”, a afirmat Arhiepiscopul Tomisului, potrivit a3.ro.

Arhiepiscopul Tomisului a mai afirmat că această clădire era asigurată. 

În momentul izbucnirii incendiului, ÎPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, se afla în Catedrala Arhiepiscopală, acolo unde ţinea o slujbă, la o distanţă de numai câteva zeci de metri.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.