Vineri, 24 ianuarie, la ora 14:33, Politia municipiului Suceava a fost sesizată prin SNUAU 112 de către un bărbat, de 49 ani, din municipiul Suceava, despre faptul că fiul său, în vârstă de 25 ani, din aceeași localitate, a încercat să se sinucidă.

Aspectele sesizate se confirmă. La faţa locului a fost identificat apelantul și fiul acestuia. La scurt timp s-a prezentat un echipaj SMURD care i-a acordat îngrijiri medicale persoanei în cauză si l-a transportat  la UPU Suceava, diagnosticul fiind de „ingestie acută voluntară diluant”. S-a stabilit faptul că pacientul este în afara oricărui pericol.

Din discuțiile purtate cu apelantul a reieșit faptul că fiul său suferă de depresie, iar în data de 24.01.2020 acesta a plecat de acasă la ora 10:30, iar în jurul orei 14:00 acesta și-a sunat părinții spunându-le că a ingerat cca 200 ml de diluant. Tânărul a fost găsit de tatăl său în zona cartodromului, într-o stare generală de rău, motiv pentru care acesta din urmă a apelat SNUAU 112. 

Părinții au declarat verbal faptul că fiul lor a mai avut tentative de suicid,  fiind externat în urmă cu două zile de la Secția Neuropsihiatrie Burdujeni.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.