Poliția municipiului Rădăuți a fost sesizată de o femeie din localitate cu privire la faptul că un bărbat de 37 ani din orașul Dorohoi, județul Botoșani, s-a accidentat aflându-se la punctul de lucru al unei societăți comerciale din municipiul Rădăuți.

Cu ocazia verificărilor s-a stabilit că bărbatul s-a accidentat în timp ce încerca să decupleze o stropitoare, în greutate de 2.700 Kg, de un tractor, ambele aflându-se în curtea punctului de lucru al societăţii şi aparţinând acesteia.

În momentul în care a decuplat cele două utilaje, stropitoarea l-a prins pe bărbat între corpul acesteia şi anvelopa spate stânga a tractorului. La faţa locului s-a deplasat o ambulanţă care a transportat victima la Spitalul municipal Rădăuţi, unde a fost diagnosticat cu contuzie toracică, plagă contuzie umăr stâng, necesitând până în 10 zile îngrijiri medicale.

În cauză sunt continuate cercetările, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de nerespectarea obligaţiilor şi măsurilor stabilite cu privire la securitatea şi sănătatea în muncă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.