Luni, 22 septembrie, la ora 11.00, în timpul executării atribuțiilor de serviciu, un echipaj din cadrul Postului de poliție Vadu Moldovei s-a sesizat despre producerea unei tamponări pe DN 2 pe raza localității.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit faptul că în incident a fost implicat autoturismul condus de un bărbat de 42 de ani, din orașul Vicovu de Sus, care a acroșat maşina condusă de un bărbat de 35 de ani, din comuna Vadu Moldovei, care nu i-a acordat prioritate de trecere.

În urma verificării amănunțite a autoturismului condus de bărbatul de 42 de ani, polițiștii au identificat disimulate în caroserie şi în elemente ale caroseriei, 2.500 pachete de țigarete de proveniență ucraineană.

Conform documentelor, maşina este înmatriculată pe numele unui cetățean bulgar, nefiind identificate documente de deținere pe numele conducătorului auto.

Țigările în valoare de 25 de mii de lei au fost ridicate în vederea confiscării, iar autoturismul a fost indisponibilizat la sediul poliţiei.

Conducătorului auto de 42 de ani i s-a întocmit dosar penal, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă.

 

 

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.