Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, a anunțat în ședința solemnă dedicată Zilei Bucovinei, că premierul Ludovic Orban l-a sunat chiar astăzi pentru a-i transmite că pe 16 decembrie, la București, va fi semnat contractul de finanațare pentru cel mai mare proiect al județului nostru pe fonduri europene.

„Avem și o veste bună de la Guvernul României, aceea că pe 16 decembrie 2019, la București, vom semna cel mai mare proiect pe fonduri europene. Este  vorba despre proiectul pe care îl aşteaptă 14 primării, cel de apă și canal”, a declarat președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur.

În baza proiectului promovat prin POIM se propun investiții pentru modernizarea sistemelor de apă și apă uzată în 14 unități administrativ-teritoriale: Suceava, Șcheia, Salcea, Fălticeni, Rădăuți, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei, Vicovu de Sus, Marginea, Siret, Sucevița, Putna, Dolhasca și Mitocu Dragomirnei. Populația care va beneficia de aceste investiții depășește 200.000 de locuitori.

Acest proiect a fost blocat până acum.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.