Sâmbătă spre duminică numeroase forțe de poliție au intervenit, în satul Poiana, comuna Zvoriștea. În discoteca din localitate un grup de 8 tineri din Suceava au intrat în conflict cu cei doi oameni de ordine din local.

După conflictului petrecut în jurul orei 2:00, Constantin B.  în vârstă de 46 de ani, şi Mihai S., în vârstă de 38 de ani, care asigurau ordinea în club au apelat serviciu 112. La faţa locului au intervenit ofiţeri ai Serviciului de Investigaţii Criminale, lucrători de la Poliţia municipiului Suceava şi Secţia 8 Adâncata, dar şi două echipaje de „mascaţi” de la SAS. Aceștia au plecat în urmărirea tinerilor care fugiseră din club, fiind imobilizate opt persoane. S-a stabilit că suspect de comiterea agresiunii este Decebal Savu, în vârstă de 32 de ani, fost „Biriş”, din clanul „Turu”, practicant de kick boxing.

Cei doi oameni de ordine au ajuns la Spitalul Municipal Suceava. Primul a fost diagnosticat cu o plagă de piramidă nazală şi de scalp, iar al doilea cu un traumatism cranian şi contuzie de piramidă nazală. Ambii încasaseră mai multe lovituri şi le-au precizat anchetatorilor că au intrat în conflict cu grupul din Suceava după ce respectivii nu au vrut să achite consumaţia.

„O  parte dintre cei opt tineri au încercat să fugă, însă toţi au fost prinşi pe raza satului Poiana şi imobilizaţi. Cei doi bărbaţi ajunşi la Spitalul Judeţean Suceava nu au rămas internaţi. Până ieri după-amiază cei doi nu depuseră încă plângeri penale pentru agresiune. Agresiunea nu a fost gravă, fiind încadrată la loviri şi alte violenţe, dacă victimele nu vor depune plângeri, agresorul va scăpa doar cu o amendă” a declarat Inspectorul principal Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.