Situația parlamentarilor implicați în dosarul Microsoft se complică. Deși conducerea Senatului a decis marți ca activitatea să fie desfășurată doar în teritoriu în perioada următoarelor două săptămâni, miercuri s-a decis punerea în discuție a celor doi senatori implicați în ancheta desfășurată de DNA în cazul Microsoft.

Conducerea Senatului discută cererea Parchetului privind ridicarea imunității în cazul celor implicați în mega-dosarul Microsoft. Senatorii implicați și acuzați de fapte de corupție în dosarul Microsoft sunt Ecaterina Andronescu și Şerban Nicolae.

Discuția va avea loc începând cu ora 13.00, în cadrul Biroului Permanent al Senatului.

În cursul zilei de miercuri, Camera Deputaților a decis să trimită cererea Parchetului privind ridicarea imunității deputaților implicați în dosarul Microsoft.

”Comisia juridică urmează să facă un raport. Sunt 13 volume în tot rechizitoriul. Până luni comisia juridică va veni cu o informare. Când va fi gata acest raport nu are mai mult de 10 zile sa îl trimită Biroului Permanent. Este posibil să fie gata raportul luni. iar luni să ne dea o informare sau raportul. Comisia (n.r. – juridică) are 10 zile sa dea raportul începând de astăzi”, a declarat secretarul Camerei Deputaților, Ion Marcel Ciolacu.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.