Miercui, 6 iulie 2016, ora 16.00, a avut  loc, la Fălticeni, prima întrunire a Biroului Permanent al Organizației Județene a PSD Suceava, după numirea președintelui interimar în persoana domnului deputat Ioan Stan.

ioan-stanAlegerea locației se înscrie în strategia Organizației Județene a PSD, prin care se urmărește ca întrunirile Biroului Permanent și ale Comitetului Executiv Județean să se desfășoare, alternativ, în diferite zone ale județului pentru a se facilita contactul direct cu toate organizațiile locale ale PSD.

În cadrul întrunirii s-au discutat diverse probleme organizatorice precum desemnarea lui Alexandru Rădulescu ca purtător de cuvânt interimar al organizației județene PSD. Totodată s-au stabilit responsabilii zonali pentru coordonarea și îndrumarea activității organizațiilor locale ale PSD: pentru Gura Humorului și Câmpulung Moldovenesc – Emilian Havrici, pentru zona Vatra Dornei –Gheorghe Apetrei care a fost numit și președinte interimar al Organizației Municipale Vatra Dornei. De asemenea, s-a decis înaintarea către Comitetul Executiv Județean a propunerii de dizolvare a Biroului Permanent al Organizației Municipale Suceava.

În conformitate cu prevederile statutare s-a dispus convocarea Comitetului Executiv al Organizației Județene a PSD pentru data de 9 iulie, ora 11:00, în localitatea Frasin cu scopul prioritar de stabilire a reperelor strategiei pentru abordarea Alegerilor parlamentare 2016.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.