Denisa Răducu a murit duminică, avea doar 27 de ani.

 Familia sa a sunat la serviciul de ambulanță duminică dimineață, atunci când artista a început să se simtă tot mai rău, o asistentă este șocată de cele întâmplate. Deși medicii au ajuns foarte repede și au început manevrele de resuscitare, nu au mai putut face nimic pentru artistă.

O asistentă, trecută prin multe și care a salvat viețile multor persoane, a vorbit despre drama Denisei și despre misiunea colegilor săi, care se aflau de serviciu în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Violeta a scris pe o rețea de socializare: ,,Grea misiune pentru colegii mei de aseară care au fost la Denisa Răducu. #trist era atât de tânără…#lacrimi tristeţe şi lumânări. S-a dus poate într-o lume mai bună, lumea celor drepţi.”

Denisa Răducu va fi înmormântată marți, și până atunci trupul ei va fi păstrat la capela Cimitirului Bellu.

Capela cimitirului Bellu a devenit loc de pelerinaj pentru prietenii artistei. Printre aceștia s-a numărat și Puiu Gheorghiu, renumitul impresar al lăutarilor, iată ce a declarat el după ce a depus un buchet de trandafiri roșii la căpătâiul artistei: „Există momente în viaţă când Dumnezeu este nedrept, iar azi este unul dintre ele. Nu o să spun Dumnezeu să o ierte, pentru că Denisa a fost un copil bun cu un suflet mare şi nu a greşit cu nimic, nu are de ce să o ierte pentru că nu a greşit cu nimic. Cred că ea trebuie să ne ierte pe noi. Sunt momente cumplite. Ce pot să spun mai mult, am rămas fără cuvinte”.

Și Nicolae Guță a fost distrus de durere după ce a aflat de moartea Denisei, el a declarat: ,,Cele mai frumoase colaborări au fost alături de acest înger”. 

Denisa fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular și timp de câteva luni s-a luptat cu boala, medicii au făcut tot ce le-a stat în puteri, dar, din păcate nimic nu a mai putut-o salva. Denisa s-a stins din viață pe data de 23 iulie, la vârsta de 27 de ani.

Sursa: spynews 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.