Premierul Victor Ponta a comentat, marți seara, alegerea lui Liviu Dragnea în fruntea PSD până la organizarea unui congres și a declarat că odată cu demisia din funcția de președinte a decis și să se țină departe de politică o perioadă.

Ponta a spus că îl interesează în continuare soarta PSD, dar că de acum se va ocupa de guvernare și mai puțin de politică, deoarece conducerea partidului este responsabilitatea lui Liviu Dragnea.

Mă interesează PSD, pentru că nu am făcut niciodată politică în alt partid, nici nu o să fac. Dar responsibilitatea deciziilor politice (…) nu mai e a mea, e a conducerii actuale, iar eu o susțin. Doar nu sunt prostănac să mă apuc îl sap pe actualul președinte, eu îl ajut”, a declarat Ponta la emisiunea lui Cătălin Striblea.

Premierul crede însă că Dragnea va deveni de acum principala țintă a adversarilor politici și că, așa cum până acum i se cerea lui demisia, de acum o să i se ceară noului președinte al PSD.

Politic (situația lui Liviu Dragnea – n.r.) e la fel ca și a mea. Așa cum de mine strigă de dimineața până seara ”demsia”, PNL-ul, așa o să strige și de el. O să strige, că ei s-au bucurat că nu mai sunt eu. Dar Liviu Dragnea și-a asumat asta. Acum când știu că eu mă ocup 100% de guvern, el de partid, o să fim mult mai eficienți”, a mai spus Ponta la B1 TV.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.