Un tânăr de 28 de ani din Vatra Dornei, a murit, miercuri, la Spitalul Municipal din Vatra Dornei, în timp ce era pregătit de medici pentru o intervenţie chirurgicală în urma unei fracturi la cot. Mama sa a povestit printre lacrimi că fiul ei era sănătos și nu suferea de vreo problemă medicală.

Îndurerată, mama tânărului a povestit ca în dimineața operației medicul a sunat-o să o anunțe că fiul ei a murit.

Vestea a căzut ca un trăsnet pentru femeie, care nu înțelege cum s-a petrecut tragedia.

Declarațiile mamei tânărului care s-a stins în urma operației la cot

Valeriu Stoilov, în vârstă de doar 28 de ani, s-a stins din viață pe masa de operație a Spitalului Municipal, în timpul intervenției ce trebuia să aibă loc la un braț.

Tânărul s-a accidentat la cot în timpul unei partide de fotbal cu prietenii şi în urma consultației la spital a fost diagnosticat cu fractură de cot și programat pentru operație.
Mama lui Valeriu spune că fiul ei a făcut toate analizele pe care medicii i-au spus fiului ei să le facă, inclusiv un EKG. „Era singurul meu copil”, le-a povestit jurnaliștilor Știrile Kanal D femeia sfâșiată de durere. 

Din păcate, bărbatul a decedat în timpul intervenției medicale. El a fost resuscitat, dar a făcut un al doilea stop cardiorespirator şi după mai mult de o oră în care cadrele medicale au făcut manevre de resuscitare, s-a declarat decesul.

Ce i-au spus medicii

După aflarea veștii tragice, femeia nu are liniște. Ea a mers și astăzi la spital, însă spune că medicii nu au băgat-o în seamă.

„M-am dus și astăzi, m-am dus în sala de așteptare, nu m-a băgat nimeni în seamă, măcar să vină să mă întrebe ceva. 

Nu v-a oferit nici o informație?

Nu, nu mi-a spus. Nu a venit niciun medic la mine.”

În ceea ce privește cauza morții, mama tânărului povestește că medicii i-au spus că Valeriu ar fi avut probleme cu inima. Femeia însă susține contrariu. 

„Reporter: Când ați întrebat, ce vi s-a spus?

Mama: Că avea probleme cu inima.

Reporter: A avut vreodata probleme medicale?

Mama: Nu. Nu a avut niciodată probleme medicale, pleca oriunde avea de făcut conferințe, niciodată nu s-a plâns de ceva. Avea să își facă două implanturi, atâta tot.” 

Sursa: kanald.ro

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.