Duminică, 18 octombrie 2015, ora 11, la Sala Palatului din Bucureşti, au avut loc lucrările Congresului Extraordinar al Partidului Social Democrat “Construim România Împreună”, în prezenţa a peste 4000 de delegaţi, din cadrul Organizaţiilor Judeţene ale PSD.

Delegaţia Organizaţiei Judeţene a PSD Suceava, condusă de preşedintele Cătălin Ioan Nechifor, a fost compusă din parlamentari, primari, viceprimari, consilieri locali, consilieri judeţeni.

Ordinea de zi a Congresului Extraordinar al PSD a vizat prezentarea hotărârii de validare a alegerilor interne pentru Preşedintele PSD, Liviu Dragnea.

Delegaţii la Congresul Extraordinar al PSD au ales o nouă echipă de conducere formată din 14 vicepreşedinţi, 10 vicepreşedinţi bărbaţi şi 4 vicepreşedinte din partea Organizaţiei de Femei, precum şi Preşedintele Executiv. Cei 92 de delegaţi din partea Partidului Social Democrat Suceava au votat pentru continuitatea în PSD, cel mai mare şi puternic partid din România pentru îndeplinirea angajamentelor asumate în faţa românilor.

Un alt punct de pe ordinea de zi a prevăzut propunerile de modificarea a Statutului PSD după cinci criterii şi anume: Creșterea eficienței membrilor BPN și responsabilizarea vicepreședinților; Votul de încredere pentru activitatea desfășurată de către membrii Biroului Permanent Național, Președintele Consiliului Național și membrii Guvernului; Analiza, dezbaterea și elaborarea de programe și politici publice; Echilibrarea deciziei în partid; Elaborarea și adoptarea codului de conduită și a unei proceduri interne clare de prevenire a unor atitudinii comportamente neadecvate în activitatea de partid.

Despre autor

Postari asemanatoare

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.