Casa Româno-Chineză Suceava, în colaborare cu Primăria Suceava și UGIR filiala Bucovina Suceava, găzduiesc în aceste zile o delegație a administrației municipale Jiaxing din China.

Delegația este formată din 6 reprezentanți ai Comitetului Permanent al Congresului Popular Municipal Jiaxing, Oficiului Comisiei pentru Reforma Sectorului Public Jiaxing, Federației Sindicatelor din Jiaxing și Colegiului Municipal de Administrație.


Cei șase reprezentați ai administrației municipale Jiaxing din China se află în Suceava pentru a efectua o vizită de cunoaștere a municipiului și a reprezentanților administrației publice locale și județene în vederea stabilirii unei viitoare colaborări între instituții, consolidării relațiilor de prietenie și identificării oportunităților de afaceri. Printre alte obiective vizate se numără infrastructura rutieră, sistemul educațional, în special cel tehnologic dar și specializarea funcționarilor publici din punct de vedere al întăririi managementului la nivel local/județean.
Joi, 6 iulie, delegația a efectuat vizite la fabrica Moldomex şi Colegiul Tehnic Petru Musat Suceava pentru a identifica puncte comune cu privire la mediul economic şi educațional.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.