Consilierii județeni suceveni au aprobat, în ședința Consiliului Județean de vineri, 29 aprilie, cu majoritate de voturi, demisia lui Cristi Crețu din funcțiile de consilier județean și vicepreședinte al instituției.

Trebuie precizat că Silviu Cristinel Crețu și-a depus demisia în data de 20 aprilie, aceasta fiind transmisă Consiliului Județean de către avocatul acestuia, Călin Budișan.

După votul de deliberativului, postul de consilier județean din partea PNL Suceava în Consiliul Județean a fost declarat vacant. 

Reamintim că Silviu Cristinel Crețu se află în arest din data de 5 aprilie, în urma unui flagrant organizat de procurorii clujeni. 

One Response

  1. emigrantul

    Viata unui om a fost distrusa. Drumarii arunca cu piatra si se plang ca li se cer comisioane dar ei sunt foarte incorecti. Draga CJ , va rugam verificati daca se foloseste bitum de calitate chiar daca are buletine de la laboratoare mincinoase. Verificati daca se folosesc agregate concasate de cariera de munte sinu pietris de rau mai ieftin si mai putin rezistent. Sa verificam daca carotele sunt adevarate si se respecta grosimile straturile de imbracaminte rutiera. Exemplu 6 cm beton asfaltic cu criblura si nu 4 cm beton asfaltic cu pietris de rau cum se procedeaza.

    Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.