Jurnalista Denise Rifai a demisionat de la Realitatea Plus. Ziarista a spus că a decis să plece de la acest post de televiziune pentru că între ea și ”noua linie editorială s-a instalat o incompatibilitate evidentă”.

”Ştiu că mă aşteptaţi luni seară să fim împreună la #LegilePuterii. Mai ales acum, într-o Astfel de situaţie când România este într-o criză despre care nimeni nu poate spune cum şi mai ales Când se va încheia !

Însă o să vă spun şi dvs ce am hotărât încă de Joi la prânz, înainte de a intra în emisie.

Am decis să demisionez de la Realitatea şi este un act Unilateral. Iar motivul este unul cât de poate de simplu: între mine ca jurnalist şi noua linie editorială a postului s-a instalat o incompatibilitate evidentă.

Eu sunt Denise Rifai. Moderator şi Realizator al emisiunii #LegilePuterii. Şi aşa o să rămân! Şi nu pot lucra ca profesionist şi om care am trăit zi de zi prin emisiunea pe care o realizam, în acest nou climat pe care cu siguranţă l-aţi remarcat şi dvs.

Plec aşadar de la noua RealitateaPlus, dar cu Acea RealitateaTV care astăzi nu mai e, în suflet! Sunt mulţumită că am avut parte de 9 ani de activitate jurnalistică aşa cum scrie la carte, în această televiziune care, în toţi anii aceştia, a fost o insulă de independență jurnalistică. Poate singura!

Iar pe dvs, iubiţii mei telespectatori, promit să vă iau cu mine, pe toţi, Acolo unde o să merg şi eu !

Ps. Ştiţi ce nu pricep unii? Că Presa nu se vinde. Se face!

Iar eu sunt şi rămân Jurnalist”, a fost mesajul transmis de Denise Rifai.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.