Consilierii județeni suceveni vor avea pe ordinea de zi a ședinței de miercuri, 31 iulie, Proiectul de Hotărâre privind aprobarea atribuirii și încheierii contractului de delegare prin concesiunea gestiunii activității de administrare a Depozitului de deșeuri, administrarea Stației de sortare și administrarea Centrului public de colectare din cadrul CMID Moara, componentă a Serviciului de salubrizare al judetului Suceava și aprobarea tarifelor aplicate pentru activitățile de sortare și depozitare.

CJ Suceava va semna contractul cu asocierea dintre S.C. FLORCONSTRUCT SRL, S.C. FRITEHNIC SRL și SC RITMIC COM SRL, ofertant declarat câștigător în urma derulării procedurii de achiziție publică, prin licitație deschisă.

Potrivit referatului de aprobare, asocierea a fost desemnată câștigătoare a licitației încă din 17 decembrie 2018, dar au fost depuse contestații care au fost respinse atât de CNSC cât și de instanțele de judecată, hotărârile fiind definitive, urmând să se încheie contractul cu ofertantul câștigător al licitației.

Tarifele ofertate aplicate pentru activitățile de sortare și de depozitare prestate de asocierea dintre cele trei societăți sunt de 0,15 lei/tonă, plus TVA, pentru activitatea de sortare a deșeurilor reciclabile și de 44,07 lei/tonă, plus TVA, pentru activitatea de depozitare a deșeurilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.