Un deputat din Râmnicu Sărat, fost membru PNL, actual membru UNPR, este audiat de Direcția Națională Anticorupție într-un dosar ce vizează traficul de influență.

Deputatul UNPR Titi Holban este cercetat de procurorii anticorupție și a fost audiat luni seară la sediul central al Direcției Naționale Anticoruptie (DNA), într-un dosar de luare de mită, au declarat surse judiciare.

Potrivit Mediafax, Holban ar fi vizat în calitate de suspect. Agerpres precizează că el este urmărit penal de procurorii anticorupție în urma unui denunț. Sursele citate susțin că deputatul ar fi primit bani pentru intervenții în favoarea unor persoane aflate în vizorul ANAF.

Titi Holban se află la al doilea mandat în Parlament. El a fost membru PNL până în martie 2014, când s-a mutat la UNPR.

În conformitate cu prevederile art. 72 alin. 2 din Constituţia României şi ale art. 195 alin. 1 şi 2 din Regulamentul Camerei Deputaţilor, procurorul șef al Direcției Naționale Anticorupție a transmis procurorului general al României cererea și referatul întocmit de procurorii anticorupţie, în vederea sesizării ministrului Justiției, pentru a cere președintelui Camerei Deputaţilor încuviințarea arestării preventive a deputatului HOLBAN TITI, pentru infracţiunea de trafic de influenţă.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.