Deputat cu experienţă, Sanda Maria Ardeleanu începe anul 2014 în forţă, cu o sumedenie de proiecte la care lucrează alături de echipa domniei sale. Fiind nominalizată ca şi CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, aş vrea să vorbesc mai întâi despre răbdarea şi înţelepciunea de care a dat dovadă în anul 2012, când a fost în luptă […]

Deputat cu experienţă, Sanda Maria Ardeleanu începe anul 2014 în forţă, cu o sumedenie de proiecte la care lucrează alături de echipa domniei sale. Fiind nominalizată ca şi CUCONUL VOSTRU, al sucevenilor, aş vrea să vorbesc mai întâi despre răbdarea şi înţelepciunea de care a dat dovadă în anul 2012, când a fost în luptă directă cu nimeni altul decât bufonul Sandu Baişanu. Cu resurse net superioare în materie de media, cu toate că erau drămăluite extrem de prost, Sandu Baişanu & Company i-au lezat Sandei Maria Ardeleanu dreptul de a intra în televiziune pentru a-şi susţine ideile politice, doar pentru că erau contracandidaţi pe acelaşi colegiu. Cu toate acestea, după ce a luat-o „peste ochi” de la Lungu, Sandu a fost la limită să o ia şi de la Ardeleanu.
Acum sunt colegi la facultate, la Parlament, la Comisia de învăţământ, însă respectul vine doar dintr-o singură parte…
Sanda Maria Ardeleanu aduce în Suceava, la finele lunii martie, Zilele Francofoniei, ocazie cu care un număr mare de europarlamentari vor fi prezenţi în municipiul nostru. Lucru lăudabil, având în vedere că nu mulţi au fost cei care au reuşit să atragă invitaţi de seamă în judeţ. Mai mult, Sanda Maria Ardeleanu îşi merită titlul de CUCONUL VOSTRU pentru activitatea din Parlament, fiind singurul parlamentar român care a participat de 1 decembrie atât la Suceava la evenimentele organizate cu această ocazie, cât şi la Cernăuţi, fiind alături de confratii noştri de peste graniţă. Mai mult, acesta a fost premiată de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava pentru implicarea de care a dat dovadă în programul „Dăruind vei dobândi”, fiind activă atât în materie de susţinere morală, cât şi financiară.
Felicitări doamna deputat Sanda Maria Ardeleanu pentru activitatea dumneavoastră şi pentru că aduceti un plus valoare judeţului Suceava.

 

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.