Starea de degradare a bazei sportive Unirea din Suceava a fost prezentată de către deputatul USR, Iulian Bulai, conducerii Ministerului Tineretului și Sportului care a întrebat și care sunt planurile ministerului privind această bază sportivă.

„În discuțiile pe care le-au avut cu sucevenii, reprezentanții administrației publice locale s-au spălat pe mâini spunând că baza sportivă aparține Ministerului Tineretului și Sportului și nu pot investi. Totuși, echipa de rugby a promovat anul trecut în Superligă, dar din cauza lipsei fondurilor a rămas să activeze în Liga Națională”, arată Bulai.

 

El menționează că există sportivi de valoare, dar nu li se acordă suficiente șanse pentru a performa. Și sunt sigur că situația de la Suceava nu este singulară.

Potrivit deputatului, terenul de rugby nu beneficiază nici măcar de o tabelă de marcaj, spectatorii fiind cei care țin scorul.

El cere ministrului să spună care au fost sumele investite în fiecare din ultimii 10 ani în infrastructura de la baza sportivă Unirea a CSM Suceava și în ce a constat fiecare proiect de reabilitare, dacă există prevăzută vreo sumă în bugetul pentru anul 2018 pentru reabilitarea bazei sportive menționate și care sunt planurile MTS în privința acestei baze sportive pentru anii următori.

Iulian Bulai a primit la cabinetul parlamentar din Suceava mai multe sesizări, din partea cetăţenilor revoltaţi de starea avansată de degradare în care a ajuns baza sportivă, se arată într-un comunicat al USR Suceava.

Iulian Bulai este parlamentar de Neamţ şi încă de la începutul mandatului, şi-a asumat să îi reprezinte şi pe cetăţenii judeţului Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.