Deputata de Suceava va filma emisiunea în cadrul postului de televiziune „The Money Channel”, marţi 16 octombrie, iar vizionarea ei va fi posibilă pe data de 20 octombrie de la ora 19:00 şi în reluare duminică de la aceeaşi oră.

Tema emisiunii este  „Turismul în Bucovina”.  Prin Biroul de Presă al domniei sale deputata a precizat că „în dubla sa calitate, de parlamentar şi de universitar, s-a comportat ca un adevărat ambasator al Sucevei, atât în ţară cât şi în străinătate, şi că liderul PDL, Gheorghe Flutur, a făcut foarte multe pentru promovarea judeţului pe vremea când era preşedinte al Consiliului Judeţean”.

Totodată deputata PDL a declarat că invitaţia a picat într-un moment în care în week-endul 12-14 octombrie în faţa Palatului Administrativ a avut loc Târgul de Turism al Bucovinei, prilej cu care a venit în contact cu meşterii populari şi cu o serie de producători locali.

Sanda Ardeleanu a precizat : „ În cadrul emisiunii voi avea grijă să vorbesc despre munca tuturor celor care au făcut din Bucovina un ţinut extrem de vizitat şi de admirat. Voi vorbi despre mănăstiri, pensiuni, Asociaţia „Produs în Bucovina” şi despre toate programele de promovare a zonei. Sunt convinsă că emisiunea de la „The Money Channel” va constitui încă o invitaţie pentru români de a vizita Bucovina”.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.