Președintele Partidului Alianța pentru Unirea Românilor Suceava, deputatul Dorel Acatrinei, a revenit vineri, 18 august, într-o conferință de presă susținută la sediul formațiunii politice, la declarația primarului municipiului Suceava, Ion Lungu, referitoare la conceptul de oraș de 15 minute. Astfel, deputatul sucevean a spus că Ion Lungu pare să fi uitat total că în data de 12 aprilie 2023, în conferința săptămânală de presă, a declarat că ia în calcul ca Suceava să intre în proiectul orașelor de 15 minute. 

 Președintele AUR Suceava a mai spus că municipiul reședință de județ face parte din cele 100 de orașe europene-pilot în cadrul unui proiect de orașe inteligente și neutre climatic până în 2030, iar primarul Ion Lungu a spus în conferință de presă în data de 12.04.2023 că până la sfârșitul anului vrea să semneze cu Comisia Europeană contractul pentru un oraș neutru climatic.

Încercarea de a duce în derizoriu pliantul AUR  spunând că «deocamdată se împarte la magazinele din Bosanci» arată disperarea primarului Ion Lungu, care știe faptul că, astăzi, pliantul se află în mâinile a mii de suceveni, altfel nu ieșea în conferință de presă pentru 3 pliante împărțite în comuna Bosanci. AUR Suceava îi acordă primarului Ion Lungu trofeul Pinocchio pentru minciuna din 09.08.2023 contrazisă de adevărul din 12.04.2023”, a spus deputatul AUR de Suceava, Dorel Acatrinei.

El a mai precizat că, „în anul 2024, sucevenii  vor opri risipa banului public constând, mai ales, în pavele și borduri montate aiurea pentru ca turnicheții banului public să se învârtă în direcția dorită de edil. Mai mult, în anul 2024 sucevenii vor elimina un edil, care, timp de 20 de ani nu a fost în stare să deblocheze circulația în Suceava și să facă centura 2 spre Botoșani, Cumpărătura- Salcea, așteptând să se prescrie faptele pentru terenurile deținute în preajma centurii”. 

„Să vii în anul 2023 și să creezi un sistem în care numai bogații să parcheze în centrul orașului iar cei săraci să meargă pe jos la serviciu sau acolo unde au treabă, toate astea făcute de edilul care a interzis accesul sucevenilor nevaccinați la Târgul de Crăciun. Același edil care a blocat, în pandemie, drumul spre Spitalul Județean, pentru ca sucevenii «să nu ia virusul prin geamul mașinii» ne arată că ciocoii din fruntea municipiului și județului au mers prea departe.

Protestele și luările de poziție ale AUR înseamnă atitudine civică manifestată permanent și nu campanie electorală. AUR nu are nevoie de campanie electorală pentru că este un partid popular care exprimă așteptările unei părți importante a românilor”, a conchis deputatul Acatrinei.

10 Responses

 1. mihai grigore

  : revista floare albastra = blue: catre tribunalul pentru crime conflict de rizbel _ haga _ reclamatie Terra____

  Răspunde
 2. mihai grigore

  : acestuia dib poze = a.u.r. miron exprimarea PNL bosanci ( corupand totul nimeni nu observation ca nu mai are trecand la partidul a.u.r. statutul de membru PNL _ deci in primar invalid d.p.d.v.juridic datorita c o r u p t I e I KGB_

  Răspunde
 3. mihai grigore

  : reclamatie _ daramare fantana casa _ further teren intavilan locuinta personala bunic si bunica mama_ domiciliati prin si la bunic tata mine__ dumnezeu sa- I odihneasca _ otraviti de o putoare la boli infectioase maturatoare = paralizie la pat v. si asasinul din caracal sot transport crne vie occident _

  Răspunde
 4. mihai grigore

  = daramare fantana___ daramare casa __ cimitir __ 20 ani la noi la bunic tata ingrijire la pat __

  Răspunde
 5. mihai grigore

  : apoi _ further pamant cu acts in neregula _ daramare casa_ fantana_ pe nume miron _ sectant bolsevica cu doua class__ membru al sectei bolsevica a.u.r.:

  Răspunde
 6. mihai grigore

  : 11h05’am_ mihai grigore- poet .editor.scientist_ presedinte de onoare Romania libera = bucovina de nord + basarabia + latura libera 2024- 2029!*: asa sa ne ajute dumnezeu !*:

  Răspunde

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.