Deputaţii PSD Adrian Solomon şi Irinel Stativă au fost amendaţi după un conflict cu poliţiştii chemaţi de personalul unui fast-food pentru că cei doi parlamentari au refuzat să poarte mască de protecţie. După ce au vizionat înregistrările din timpul scandalului, poliţiştii i-au amendat din nou pe deputaţi, pentru nerespectarea măsurilor din timpul stării de alertă pentru prevenirea şi combaterea COVID-19. Ulterior a apărut şi înregistrarea discuţiilor pe care cei doi le-au avut cu angajaţii shaormeriei, dialogul fiind halucinant.

În momentul în care casierul i-a cerut să își pună masca, Adrian Solomon a început să țipe la casierul care pare de etnie turcă.

Solomon: „Băi, Mustafa (…) ești în România aicea (…) Alo, Mustafa! Arată-mi că ai voie să muncești aici! (…) Băi, panaramă!

Colegul său de partid încearcă să îl liniștească: „Adi, Adi

După apariția polițiștilor. Solomon, din ce în ce mai nervos, se ceartă și cu polițistul care îl roagă să poarte mască: “Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?“.

Nu te interesează dacă ăsta are dreptul la muncă în România, dar eu să port mască, da?“.

Nu te interesează dacă are dreptul să muncească în România, dar eu când comand o șaorma în România, îmi iei buletinul, nu ți-e rușine?

Arată-mi cartea verde a lu’ ăsta. Dacă el mă ia pe mine cu masca, tu îl iei pe el cu cartea verde?“, se aude pe o înregistrare obținută de Digi24.

 

 

Sursa: www.romaniatv.net

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.