Deputatul PSD de Suceava Alexandru Rădulescu a prezentat, într-un comunicat de presă, ”o nouă dovadă  a modului în care guvernarea PNL ignoră propriile promisiuni electorală”.

Redăm mesajul integral transmis de deputatul Rădulescu:

„În campania electorală liberalii suceveni promiteau că alegerea lui Klaus Werner Iohannis reprezintă garanția sigură că regiunea Moldovei se va bucura în sfârșit de construcția autostrăzilor. Metaforic spuneau că pe tălpile papucilor lor va fi scris autostradă.

De fapt ar trebui să scrie demagogie deoarece propriul lor Ministru al Transporturilor a anunțat ieri că studiul de fezabilitate pentru autostrada A8 Târgu Mureș-Ungheni să fie revizuit, să se renunțe la finanțarea prin parteneriat public-privat urmând să se caute o finanțare pe fonduri europene.

Guvernul PSD stabilise că la începutul anului viitor să se deruleze licitațiile pentru studiul de fezabilitate și pentru proiectul tehnic pentru porțiunea Târgu Neamț-Iași. Patru constructori și-au depus oferta.

Din nefericire construcția acestei autostrăzi este amânată fără termen cu o sursă de finanțare ipotetică.

Este o nouă dovadă a modului în care guvernarea PNL ignoră propriile promisiuni electorale. Astfel sucevenii pot constata aproape zilnic înșelăciunile guvernării liberale”, a transmis deputatul Rădulescu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.