Angelica Fădor, deputat al Partidului Național Liberal, a participat joi, 29 octombrie, la Vatra Dornei, la ședința de constituire a Consiliului Local rezultat în urma alegerilor locale de la sfârșitul lunii septembrie și la depunerea jurământului de către consilieri și de către primarul Ilie Boncheș.

Aceasta a transmis că este onorată să ia parte la evenimentul de la Vatra Dornei și s-a declarat ferm convinsă că primarul Ilie Boncheș nu îi va dezamăgi pe dorneni.

„Pentru domnul primar, pe de o parte este vorba de o continuitate a activității dumnealui, pe de altă parte este vorba de un nou început. Sunt ferm convinsă că în spatele acestei zile frumoase, emoționante, se ascunde și foartă multă responsabilitate, pentru că, așa cum îl cunosc pe domnul primar, își dorește și sunt ferm convinsă că va reuși să nu-i dezamăgească pe cei care au avut încredere în domnia sa și i-au acordat votul în data de 27 septembrie”, a declarat deputatul sucevean.

Angelica Fădor are încredere că membrii Consiliului Local Vatra Dornei vor lăsa deoparte haina politică și vor face tot ceea ce le stă în putință pentru binele localității.

„În ultimii ani Vatra Dornei a devenit din ce în ce mai frumoasă! Asta se datorează proiectelor derulate de-a lungul timpului, fie prin finanțare europeană, fie prin fonduri guvernamentale, fie prin bugetul local și, știind cât de multă muncă se ascunde în spatele acestor proiecte, îl felicit din tot sufletul pe domnul primar pentru munca depusă. Doresc și să felicit Consiliul Local care tocmai și-a încheiat activitatea, pentru toată implicarea în derularea acestor proiecte, dar și pe cei din Primăria Vatra Dornei care pun atât de mult suflet. Fără existența unei echipe frumoase”,a conchis deputatul Angelica Fădor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.