Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a transmis un mesaj cu ocazia Zilei drapelului național al României, în care subliniază importanța păstrării intacte a  valorilor spirituale şi materiale, dar și a integrității şi suveranității ţării noastre.

Drapelul Naţional, a cărei zi este sărbătorită pe 26 iunie, reprezintă pentru toţi românii simbolul unui stat suveran, modern şi democratic.
Pe Drapelul Naţional timpul a însemnat toate etapele majore parcurse de ţara noastră, de la marile schimbări politice, la cele economice şi sociale.
Nouă, astăzi, ne rămâne datoria morală de a face tot ceea ce este corect şi necesar pentru a păstra intacte valorile spirituale şi materiale, integritatea şi suveranitatea ţării noastre, contribuind în acelaşi timp la dezvoltarea continuă a României.

Să nu uităm să iubim România, în fiecare zi!”, a transmis deputatul Angelica Fădor.

Ziua de 26 iunie a fost proclamată Ziua Drapelului Național prin Legea nr. 96 din 20 mai 1998, fiind instituită pentru a marca data de 26 iunie 1848, când Guvernul revoluționar a decretat ca Tricolorul – roșu, galben și albastru – să reprezinte steagul național al tuturor românilor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.