Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor susține că niciodată alegerile europarlamentare nu au fost mai importante în România, iar PSD a ajuns să pună sub semnul întrebării apartenența țării noastre la Uniunea Europeană.

„Niciodată alegerile europarlamentare nu au fost mai importante în România pentru că acum am sincer sentimentul că este un vot pentru a rămâne sau nu în Europa. PSD este partidul care a ajuns să pună sub semnul întrebării apartenența României la Uniunea Europeană și nu este zi în care liderii PSD să nu critice liderii europeni, companiile europene și cetățenii europeni. De ce? Pentru că liderii PSD sunt stingheri în Uniunea Europeană, pentru că Dragnea, Vâlcov, Ștefănescu sunt deranjați de democrație, sunt speriați de o justiție dreaptă, sunt îngrijorați de libera concurență”, a declarat Angelica Fădor.

Aceasta a menționat și că, în schimb, marea masă a românilor, cei care nu fură, cei care muncesc zi de zi, cei care fac ceva cu adevărat pentru această țară își doresc o viață mai bună și asta nu se poate în afara Uniunii Europene.

„De aceea PNL este un partid care dorește un traseu european al României, un drum sigur spre bunăstare și susține mai multă Europă în România actuală. Românii își doresc autostrăzi care să lege toate regiunile istorice și să ne conecteze la rețeaua europeană de autostrăzi și au transmis un mesaj clar odată cu protestul lansat de antreprenorul sucevean Ștefan Mandachi. Românii își doresc un sistem de sănătate performant, iar un exemplu este dat la Suceava de președintele Consiliului Județean Gheorghe Flutur care împreună cu managerul Vasile Rîmbu au reușit să ridice în zece ani Spitalul Județean Suceava la nivelul european și continuă investițiile în sănătate pentru creșterea satisfacției pacienților. Românii își doresc și un sistem de educație care să fie în concordanță cu cerința pieței muncii și aici putem da ca exemplu ceea ce fac acum Gheorghe Flutur și primarul Ion Lungu care dezvoltă de la an la an învățământul dual pentru a încuraja formarea de meseriași necesari în firmele sucevene”, a mai declarat deputatul sucevean.

Angelica Fădor a explicat că aleșii liberali sunt cei care se preocupă de dezvoltarea și creșterea nivelului de trai al locuitorilor zonelor în care au fost aleși și le pregătesc cetățenilor o bază solidă, reală, pentru o viață mai bună.

„Aceasta se poate realiza în condițiile în care avem predictibilitate, iar ceea ce face PSD acum prin măriri de salarii pentru bugetari, fără nicio logică, cu creșteri de taxe, scumpiri peste scumpiri și inflație record va genera și mai multe dezechilibre în societate. De fapt, tot ceea ce a făcut PSD în ultimii trei ani a fost explicat de un sucevean adus cu autobuzul PSD la un miting al lui Dragnea de la Dumbrăveni printr-un singur cuvânt: NIMIC De aceea eu cred că vocea puternică a electoratului se va exprima clar și răspicat în 26 mai, la urne, atât pentru alegerea europarlamentarilor români cât și la referendumul inițiat de președintele nostru Klaus Iohannis: De această românii vor vota să rămână în Europa alături de Rareș Bogdan de Ludovic Orban, de noi, liberalii care ținem la viitorul demn al acestei țări, vor vota ca în democrație hoții să meargă la pușcărie și nu în funcții publice! România poate fi readusă pe calea firească, poate fi însănătoșită, doar prin votul românilor”, a conchis Angelica Fădor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.