Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor a făcut un bilanț al activității sale de deputat și vicepreședinte al Comisiei pentru administraţie publică şi amenajarea teritoriului, pentru perioada septembrie 2022 – iunie 2023. Astfel, ea a precizat că în intervalul de timp menționat a avut șapte luări de cuvânt, a susținut 17 declarații politice a avut 127 de propuneri legislative, dintre care 37 au fost deja promulgate (în toată perioada), și a adresat 50 întrebări și interpelări.
Pentru mine, ca parlamentar, a existat și există o singură mare prioritate, românii și mai ales cei din Suceava. Cei față de care sunt răspunzătoare să le reprezint nevoile și interesele în Camera Deputaților a României. Problemele lor nu mi-au fost străine, iar la Biroul parlamentar din Vatra Dornei, am primit mereu oameni deciși să se implice sau care aveau nevoie de ajutor. Astfel că am dus spre ministere unele din solicitările primite, sau am găsit împreună soluții de rezolvare, la problemele fiecărui cetățean ce mi-a trecut pragul cabinetului parlamentar.
Ca politician și mai ales ca parlamentar de Suceava, am identificat, împreună cu primarii din județul Suceava, problemele pe care le întâmpină în atingerea obiectivelor asumate la începutul mandatului lor, încercând și chiar reușind, de cele mai multe ori, să implementăm soluții astfel încât să le fie mai ușor să-și ducă mandatul la îndeplinire.
 Ca președintă Organizației Femeilor Liberale din județul Suceava, am susținut proiecte care răspund nevoilor comunităților locale și am încurajat participarea socială și politică a femeilor din întreaga țară.
A fost un an de muncă, de implicări, cu multe schimbări, provocări, dar și reusite, iar activitatea mea va continua mereu în slujba sucevenilor”, a declarat deputatul Angelica Fădor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.