Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor i-a cerut ministrului Transporturilor, Răzvan Cuc, precizări privind modernizarea sectorului DN 2 de la Vama Siret până la Grănicești.

Chiar dacă traficul pe Drumul Național 2, din Vama Siret, până la Grănicești, este unul foarte intens, acest drum nu a fost modernizat deloc din anul 2004. Zilnic, pe această porțiune circulă peste 500 de tiruri și peste 3000 de autoturisme, transportatorii fiind foarte nemulțumiți de condițiile în care se desfășoară traficul, din cauza stării necorespunzătoare a drumului”, a transmis deputatul sucevean.

Potrivit Angelicăi Fădor, această problemă i-a fost adusă la cunoștință în timpul audiențelor, cetățenii reclamând disconfortul creat de denivelările din “asfaltul” de pe DN2, din intravilanul orașului Siret.

În acest sens, vă rog să îmi comunicați, domnule ministru, când va fi modernizat acest sector de drum intens circulat, pentru a veni în sprijinul tuturor celor care îl tranzitează”, i-a mai transmis deputatul Angelica Fădor ministrului Răzvan Cuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.