Deputatul PNL de Suceava Angelica Fădor i-a adresat o întrebare lui Daniel Suciu, viceprim-ministru, ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice, privind pachetul minim de servicii publice 10 S.

„Una dintre măsurile propuse la capitolul «Administrație Publică. Politici Regionale» al Programului de guvernare 2018-2020 este «Asigurarea pachetului minim de servicii publice în fiecare localitate din mediul rural – 10 S (zece servicii)». Între aceste 10 servicii, unul este «Locuința: locuințe sociale, locuințe pentru tineri, locuințe de serviciu pentru specialiști, clădiri cu risc seismic». Guvernul subliniază că va pune accent pe monitorizarea și evaluarea gradului de îndeplinire a țintelor asumate din 10S și prezentarea anuală a situației pe fiecare localitate a stadiului de îndeplinire a acestora”, a transmis Angelica Fădor.

Aceasta l-a întrebat pe pe ministrul dezvoltării regionale şi administraţiei publice ce măsuri au fost luate în 2018, în județul Suceava, în ceea ce privește construcția de locuințe publice (venituri reduse, chiriași evacuați,etc) și locuințe de serviciu pentru medici, profesori, personalul din apărare și siguranță publică.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.