Deputatul liberal sucevean Ioan Balan se află în aceste zile în Republica Moldova cu prilejul aniversării a 100 de ani de la unirea Basarabiei cu România.

Ioan Balan s-a deplasat în Republica Moldova alături de o delegație PNL, care este condusă de președintele partidului, Ludovic Orban.
Delegația liberalilor are programate întâlniri cu reprezentanţii societăţii civile, cu membrii birourilor politice ale partidelor pro-europene, Partidul Acţiune şi Solidaritate, Platforma Demnitate şi Adevăr, Partidul Liberal Democrat din Moldova, cu Mitropolitul Basarabiei şi discuţii despre înfrăţiri cu primari din Basarabia şi România, Raionul Călăraşi, Ungheni, Nisiporeni.
De asemenea, va fi organizată o conferinţă de presă comună alături de Maia Sandu, Viorel Cibotaru şi Andrei Năstase şi conferinţa “Rolul PNL în Marea Unire de la 1918”.
Liberalii vor participa şi la evenimentul organizat, marţi, în Piaţa Marii Adunări Naţionale din Chişinău.
Din delegația PNL mai fac parte și Robert Sighiartău, Viorel Badea, Ioan Balan, Costel Alexe, Costel Şoptică, Florin Roman, Virgil Guran, Ionel Dancă, Liviu Brătescu, Alexandru Muraru.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.