Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan a vorbit despre vizita recentă a Vioricăi Dăncilă în județul Suceava, și a criticat faptul că aceasta a ocolit municipiul Suceava, la fel ca la vizita precedentă, din luna mai a acestui an.

La Suceava avem nevoie de terminarea lucrărilor la ruta ocolitoare, dar nu ocolitoare de către guvernanți.
Am văzut-o pe Viorica Dăncilă, premierul României, extrem de evlavioasă, pe la mănăstiri, sărutând moaște, rugându-se aproape cu milă pentru noi. Noi cei de aici, din Bucovina. Avem nevoie de implicare și mă refer la implicare chiar și la proiectele PNDL, în problema diferenței mari de costuri pentru realizare și lipsa constructorilor la licitații. Am avut întâlniri cu mulți primari care ne spun că sunt proiecte care nu pot fi realizate dacă nu se ia în considerare actualizarea acestor costuri”, a transmis Ioan Balan.

Deputatul sucevean l-a criticat și pe ministrul Finanțelor, Eugen Orlando Teodorovici, pentru că a vorbit despre „Utilități și Mediu la Standarde Europene”, fără ca măcar să se intereseze cui a aparținut ideea acestui proiect.

L-am văzut pe habarnistul de la Finanțe care ne spunea, nouă celor de la Suceava, în problema mare pe care o avem, aceea a lipsei grupurilor sanitare din școli, cum spunea și promitea containere, grupuri sanitare moderne, la prețuri de 10.000 de euro, pentru a înlocui wc-urile din curtea școlilor. L-am mai văzut venind la Suceava și învinovățindu-ne pe noi, cum că am fi izvorul ideii acelui proiect macabru pentru unele primării, și anume Utilități și Mediu, fără să se intereseze măcar că izvorăște din mintea creață a unor conducători de la acea vreme guvernamentali, județeni, uneori chiar și locali. Am văzut că a găsit și o rezolvare și aș vrea să văd că e pusă și în practică”, a mai declarat parlamentarul sucevean

Ioan Balan este de părere că PSD este într-o situație fără de ieșire, având o incapacitate totală la nivel de miniștri, dând ca exemplu ministrul Sănătății, Sorina Pintea. De asemenea, a declarat că își menține cererea către premierul României, Viorica Dăncilă, pentru a o demite pe Sorina Pintea.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.