Deputatul PNL de Suceava Ioan Balan susține că bugetul propus de PSD și ALDE este unul al rușinii și al neputinței, care va împiedica dezvoltarea României.

„PNL, prin specialiștii pe care îi are, a analizat bugetul și a ajuns la concluzia că este un buget al rușinii, un buget al neputinței, un buget prin care România va stagna și minciunea cea mai mare este, din partea PSD-ului, că acest buget este unul al dezvoltării. Cum poate fi numit un buget al dezvoltării acel buget care taie un miliard de la autoritățile locale?”, întreabă deputatul sucevean.

Ioan Balan a afirmat că PSD i-a atacat pe liberali spunând că au fost doar jumătate de acord cu mărirea alocațiilor atunci când s-a votat amendamentul și jumătate au fost împotrivă atunci când nu au votat bugetul.

„Noi  considerăm că acest buget este unul prost făcut, foarte târziu adus în Parlament, cu trei luni de zile întârziere, și un buget care nu rezolvă deloc problemele sociale și economice ale românilor. Nu aveam cum să fim de acord cu acest buget. De aceea, noi am depus aproape 1.000 de amendamente, pe care speram că măcar parțial vor fi adoptate și probabil că atunci am fi putut să ne asumăm și noi bugetul și am fi putut să votăm. În condițiile în care certitudinea rămâne doar dublarea alocațiilor, acest buget nu a putut fi votat de către PNL și nu ni-l asumăm deloc”, a conchis Ioan Balan, deputat PNL de Suceava.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.