Un sprijin constant al comunei Mitocu Dragomirnei, deputatul PNL de Suceava Ioan Balan și-a reînnoit promisiunea de a susține în continuare această comunitate. Deputatul sucevean, un bun prieten al cetățenilor din Mitoc, a avut doar cuvinte de laudă la adresa localității, subliniind că aceasta reprezintă un punct important de atracție turistică, atât datorită Mănăstirii Dragomirna, cât și datorită tradițiilor și obiceiurilor păstrate cu atâta sfințenie de oamenii locului.

„Pe mulți dintre dumneavoastră vă știu din multitudinea de campanii electorale. Am fost să vă propun un parteneriat pe care mulți dintre dumneavoastră l-ați acceptat, votând echipa noastră și pe mine personal. Pentru toate aceste lucruri vă mulțumesc. Am realizat un parteneriat cu dumneavoastră prin domnul primar Reziuc, un om care a înțeles că tradiția, cultura înseamnă mult și sunt puțini aceia care duc mai departe aceste valori strămoșești ale noastre. Mă bucur când văd așa mulți oameni îmbrăcați în costume populare, mă bucur când ajung la București și colegi de-ai mei îmi vorbesc despre Bucovina în termeni elogioși. Vă prețuiesc așa cum vă prețuiește și primarul dumneavoastră și vă asigur în continuare de colaborarea mea. Felicitări pentru ceea ce s-a realizat până acum, aici. Voi rămâne alături de dumneavoastră în continuare”, a declarat deputatul Ioan Balan.

De cealaltă parte, primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc, i-a mulțumit deputatului sucevean pentru că se implică activ în rezolvarea problemelor comunității, subliniind că doar în ultima perioadă Ioan Balan a contribuit la implementarea mai multor proiecte de anvergură.

„Nu pot uita prima intervenție a domnului deputat Ioan Balan, cea de la începutul mandatului meu de primar, ce a vizat implementarea proiectului privind modernizarea iluminatului public.  De asemenea, stimez susținerea dumnealui pentru două proiecte dragi sufletului meu, respectiv construirea și dotarea școlii din Lipoveni și construirea și dotarea școlii din satul Mitocași. De aceea, îi mulțumesc sincer pentru sprijinul său și îl asigur de toată aprecierea și susținerea comunității de la Mitocu Dragomirnei”, a transmis primarul comunei Mitocu Dragomirnei, Radu Reziuc.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.