Deputatul PSD de Suceava Eugen Bejinariu a transmis un mesaj de mulțumire către suceveni, după alegerile parlamentare din data de 6 decembrie. Acesta le promite tuturor sucevenilor, indiferent cu cine au votat, că Partidul Social Democrat nu îi va dezamăgi și va face astfel încât nivelul de trai să fie unul decent.

„Un mare și recunoscător 

Multumesc!

Partidul Social Democrat a câștigat alegerile generale în Județul Suceava și echipa noastră face o plecăciune adâncă, cu recunoștința pentru încrederea acordată!

Mulțumim acelor oameni care au ieșit din casele lor, au înfruntat vremea neplăcută și pericolul îmbolnăvirii dorind să își manifeste dreptul la vot. Le mulțumim celor care cred în PSD, în soluțiile noastre pentru viitorul lor și în responsabilitatea noastră de a munci pentru mai binele comun. Le promitem că vom avea grijă de speranțele pe care și le-au pus în acest vot!

Acelora care au pus ștampila în dreptul altor partide, le promitem că vom face mai mult în viitor pentru a-i convinge că echipa PSD e mai serioasă și mai eficientă în misiunea ei de a dezvolta România.

Celor care au ales în mod la fel de democratic să tacă, să nu voteze, din orice motiv, le promitem că vom face astfel încât să afle, să știe, să simtă ca nouă, la PSD, ne pasă cu adevărat de viața fiecărui român!

Așa să ne ajute Dumnezeu!”, a transmis Eugen Bejinariu.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.