Președintele Pro România Suceava, deputatul Ioan Cătălin Nechifor, a declarat miercuri, 19 august, într-o conferință de presă, că Alexandra Harja Samsonescu, candidata formațiunii politice la funcția de președinte al Consiliului Județean Suceava, se bazează pe experiența ei în mediul privat și vine cu o viziune nouă în ceea ce privește dezvoltarea județului. De altfel, Nechifor a subliniat că aceasta este  născută pe data de 24 ianuarie 1990 și este singura persoană născută după Revoluție care candidează pentru președinția Consiliului Județean Suceava.

Președintele OJ Pro România a adăugat că diferența Alexandra Harja Samsonescu și ceilalți candidați la Consiliul Județean este dată de experiența în zona privată, dar și de viziunea diferită a candidatei.

„Alexandra a avut curaj să intre într-o bătălie în care lucrurile sunt complicate, pentru că va exista și ură și ceartă, cu toate că noi am făcut deja apel la o campanie civilizată”, a precizat deputatul Ioan Cătălin Nechifor.

În ceea ce privește proiectele candidatei de după preluarea funcției de președinte al Consiliului Județean Suceava, deputatul Nechifor a precizat că deja va depune un proiect de lege prin care consiliile județene și administrațiile locale să poată sprijini mediul privat.

„Este momentul să facem orice efort, inclusiv financiar, pentru că locurile de muncă din județul Suceava trebuie salvate. Proiectul de lege pe care îl depun în Parlament prevede acordarea unor sume de bani nerambursabile firmelor. Acest lucru se va face în urma unei analize foarte riguroase”, a conchis deputatul Nechifor.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.