Deputatul PNL Dumitru Mihalescul critică dur PSD-ul, după ce Senatul a respins un proiect legislativ ce viza creșterea alocațiilor pentru copii.
Astfel, deputatul liberal, care este și co-inițiator al proiectului legislativ, consideră că situația este una cât se poate de dureroasă, în contextul în care un copil sau un tânăr cu vârsta de până în 18 ani primește lunar suma de 84 de lei.

De altfel, Mihalescul aduce în discuție și rata abandonului școlar, precum și natalitatea în scădere. În fapt, fără un venit decent, tinerii conștienți „nu se înghesuie” să facă mulți copii, unii dintre ei alegând să nu aibă deloc urmași.

„Nefiind îndeajuns faptul că PSDragnea s-a folosit de inocența și nevoile copiilor în lupta lui improprie cu serviciile de informații, PSD-iștii au trântit prin vot negativ, încă o dată, o măsură REALĂ, VIABILĂ pentru copiii României: creșterea alocațiilor la 200 de lei. Văzând cu câtă ușurință au trântit acest proiect, nu-mi pot exprima îndeajuns amărăciunea pe care o am în calitate de co-inițiator al acestei inițiative legislative pe care am susținut-o cu tot sufletul, crezând, în naivitatea mea si a colegilor mei, că strigătul de foamete al copiilor, cifrele alarmante ale natalității, gradul mare al abandonului școlar îi conving pe colegii de la PSD să privească realitatea României, nu pe cea vândută de domnii Dragnea și Vâlcov, ca pe gogoși”, a explicat deputatul PNL, Dumitru Mihalescul.

Mihalescul ironizează modul de gândire al membrilor partidului aflat la guvernare. Situația e „de-a râsul – plânsul”, în contextul în care diferențele dintre clasele sociale ale României sunt la fel de mari ca distanța dintre Cer și Pământ.

„PSDragnea crede că românii își cresc copiii cu o vitamină pe zi; le dau copiilor o pastiluță și mititeii uită de foame, se concentrează la învățătură și le mai ține și de cald. Copilărie furată de demagogi politici!!!”, a conchis deputatul Dumitru Mihalescul.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.