Deputatul liberal sucevean Dumitru Mihalescul a participat la un eveniment organizat la Dumbrăveni de Coaliția pentru Familie și Bisericile Creștine.

Eveneimentul a avut ca scop susținerea familiei tradiționale compusă din bărbat și femeie.

PNL-iști, PSD-iști, ortodocși, penticostali, catolici, baptiști, adventiști, romi, lipoveni – într-un cuvânt „români”, dar români uniți sub aceleași valori și identități ce definesc națiunea noastră.

Unitatea aceasta trebuie să fie un reper pentru toată țara, Centenarul Marii Uniri fiind mărturie ca semnal că asta trebuie să facem. Așa s-a desfășurat evenimentul de la Dumbrăveni în care împreună cu Coaliția pentru Familie și în fața a sute de români, am protestat prin cuvântul nostru împotriva inițiativelor ce vor să distrugă familia și toate valorile ce țin de ea”, a transmis deputatul Mihalescul.

 

Acesta s-a declarat bucuros să vadă că la eveniment au participat atât de mulți oameni care s-au decis să nu mai stea pasibili în fața răutăților.

M-a bucurat să văd atâția oameni importanți care au hotărât să nu mai stea pasibili în fața rătăcirilor ce vin peste țara noastră, lucru pe care îl doresc și îi îndemn pe toți românii să îl facă, luptând pentru valorile și identitatea noastră creștină dată de Dumnezeu”, a declarat Dumitru Mihalescul.

Comentarii Facebook

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.