Deputatul USR de Cluj Emanuel Ungureanu,de loc din Suceava, vicepreședinte în Comisia de Sănătate a Camerei Deputaților o acuză pe șefa secției de Diabet din cadrul Spitalului Județean Suceava, dr. Crețeanu Gabriela Ileana, de faptul că le interzice medicilor de la ambulatoriu accesul la patul bolnavilor internați pe secția pe care o conduce.

Însă, cea mai gravã acuzație adusã este legată de faptul că la aceasta ajung sume colosale din sponsorizări iar, pentru a nu bate la ochi, în registrul special al medicilor, aceasta apare de douã ori, ea folosindu-se de cele două prenume ale ei pentru a da impresia că sunt, de fapt, două persoane diferite.

Trebuie spus că, pe site-ul Agenției Naționale a Medicamentului din cadrul Ministerului Sãnãtãții, sponsorizãrile sunt prezentate în mod transparent, putând fi consultate și verificate de orice persoanã.

„Madam Crețeanu Gabriela Ileana este șeful secției de Diabet a Spitalului Județean Suceava, pe ale cãrei degețele de zgripțuroaicã s-au lipit zeci de contracte de sponsorizare de la firme de medicamente interesate ca doctorița-dictator sã scrie rețete și dacã trebuie și dacã nu.
Doamna doctor știe cu siguranțã și tabla înmulțirii dar și cea a împãrțirii…De aceea, nemulțumirile pacienților care se plâng de șpãguțele din care se îndestuleazã dumneaei ajung la urechile managerului spitalului dar, dintr-o problemã ORL probabil, trec prin urechea cealaltã și apoi ies slobode în eter. Ce îi leagã pe cei doi? multe, din pãcate, nu DNA”, a scris deputatul Emanuel Ungureanu, pe o paginã de socializare.

Lasa un raspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.